Skåne Cruisers

Bekvämt med bildäcken på ett däckhotell

Bildäck är ju en absolut nödvändighet på din bil, men förvaringen av däcken kan vara en aning mer problematisk. Utöver att de är otympliga och stjäl mycket plats är däcken dessutom ganska tunga. Faktum är att ett bildäck väger mellan 20 till 25 kilo. Som tur är finns det smidigare lösningar.

Låt dina däck bli förvarade av proffs

Genom att låta dina däck bo på ett däckhotell under den säsongen du inte använder dem sparar du både plats och energi. Ta en titt och läs mer online om var ditt närmaste däckhotell finns.

När du förvarar däcken ingår ofta både tvätt av däcken och fälgarna, själva bytet av däcken samt förvaringen. Du kan även få hjälp att hålla koll på mönsterdjup och råd kring vilka däck som är bäst lämpade för din bil. Allt du behöver göra är att boka tid för däckskifte och infinna dig på avtalad tid.

Platsen i ditt garage, förråd eller annan plats som du normalt förvarar dina däck på kan du istället använda till andra saker du behöver stuva undan. Till exempel trädgårdsmöbler eller julsaker. Med andra ord kan det vara en smart investering för både dig och din bil.