Skåne Cruisers

Ett rullande hem

Oavsett säsong är bilen redo att ta oss dit vi vill, med den utrustning vi behöver. Med ett takräcke får ni med er ännu mer och har ett rullande hem.

Kanske fyller ni takboxen med tält och badkläder för en vecka på Gotland eller med skidor och pjäxor för en vecka i Åre. Ni behöver bara er själva, resenärerna och bilen. Endast din fantasi sätter stopp för allt du kan upptäcka.

Ett nygammalt sätt att resa

Sedan Coronapandemin har många svenskar återupptäckt resor inom landet och resor med bilen. Vårt avlånga land erbjuder många spännande äventyr och sköna avkopplande platser. Om ni reser med bil får ni med er mycket mer än på ett flyg och det är bättre för miljön, framför allt om ni kör helt eller delvis på el.

Ytterligare förvaring och mer säkerhet

När ni reser med bil kan ni smidigt ta er till många platser och har alltid era tillhörigheter nära till hands. Ett takräcke gör också bilfärden säkrare då ni har mindre saker lösa i bilen. Läs mer här så ser ni lösningar för takräcken, oavsett märke på bilen.

Den nya trenden inom resor är just nu att fästa ett taktält på takräcket. Tänk er att vakna upp ovanpå ert biltak med utsikt över en soluppgång vid en sjö.